Skip to content

Σχετικά με το World Trails Conference 2022
Το World Trails Conference είναι μια παγκόσμια συγκέντρωση ειδικών μονοπατιών, διαχειριστών και κατασκευαστών μονοπατιών, προορισμών μονοπατιών, ενθουσιωδών και ακαδημαϊκών, που συναντώνται κάθε δύο χρόνια για να ανταλλάξουν γνώσεις, να δικτυωθούν και να διασφαλίσουν ότι τα οφέλη που προσφέρουν η κοινωνία θα συνεχίσουν να είναι βιώσιμα και να υποστηρίζονται σε όλο τον κόσμο. .

Το συνέδριο πραγματοποιείται για 8η φορά από το 2010, όταν ιδρύθηκε για πρώτη φορά στο νησί Jeju της Κορέας. Φέτος τα μονοπάτια θα συγκεντρωθούν στο εμβληματικό νησί της Σκιάθου, στην Ελλάδα.

Τα θεματικά θέματα του συνεδρίου είναι εκτεταμένα και όλα σχετίζονται με ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα μονοπάτια σήμερα, από ποδηλατικά μονοπάτια, μέχρι πεζοπορίες μεγάλων αποστάσεων, από αστικά μονοπάτια έως μονοπάτια προαστιακού και προσκυνήματα.

Βοηθήστε στη διαμόρφωση των μονοπατιών προς το μέλλον και συνεισφέρετε στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν στην υγεία και την ευημερία, τον τουρισμό περιπέτειας, την αναψυχή, τον αθλητισμό και την αγροτική ζωή.

Τα μονοπάτια είναι ένα κάλεσμα για όλους. . . και καλούνται όλοι να παρευρεθούν.

Unique conference venue on the Bourtzi peninsula in Skiathos port.

Αρχές του συνεδρίου
Πώς συνεδριάζουμε και σε τι επικεντρωνόμαστε.

Παγκόσμια σχετική και δεσμευμένη
Σύνδεση ουσιαστικά με την παγκόσμια κοινότητα των μονοπατιών

Διαδραστικό και Δυναμικό
Δημιουργία χώρου για τις ιδέες και την τεχνογνωσία όλων των συμμετεχόντων

Συνεργατικό και Συγκεντρωμένο
Κλιμάκωση δικτύωσης και δράσης μέσω καθαρών θεματικών ροών που συνδέονται με μονοπάτια

Δημιουργικό και Δημιουργικό
Διερεύνηση νέων ιδεών και καινοτομιών για βέλτιστες πρακτικές για μονοπάτια

Περιεκτική και διασταυρούμενη
Αγκαλιάζοντας τη διαφορετικότητα και τις δίκαιες λύσεις σε όλα τα μονοπάτια

Η αποστολή του συνεδρίου είναι να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο φόρουμ όπου μονοπάτια από κάθε περιοχή μπορούν να συγκαλούνται και να συμμετέχουν σε σχετικό διάλογο και διασταυρούμενη μάθηση.

Εγγραφείτε για αυτοπροσώπως ή εικονική συμμετοχή
Οι θέσεις είναι περιορισμένες, εξασφαλίστε την παρουσία σας και προτείνετε την ομιλία σας ή μια παρουσίαση έως τις 13 Ιουνίου 2022.

Σημαντικές ημερομηνίες που πρέπει να σημειωθούν
Πλήρες Πρόγραμμα Εκδηλώσεων
Trail Journeys, Φεστιβάλ Κινηματογράφου, Εργαστήρια κ.λπ.

18 – 25 Σεπτεμβρίου 2022Προσυνεδριακά μονοπάτια
23 – 25 Σεπτεμβρίου 2022Trail Ambassadors Gathering
26 – 29 Σεπτεμβρίου 20228ο Παγκόσμιο Συνέδριο Διαδρομών
29 Σεπτεμβρίου 2022Πρεμιέρα του World Trails Film Festival
3 0 Σεπτεμβρίου 2022Εκδρομές στο μονοπάτι της Σκιάθου
30 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 2022 – Workshops & Green Flag Trails Training

 

Επόμενα βήματα. . . να παραστώ

1. Εγγραφείτε σήμερα στην έκπτωση Early Bird (ισχύει έως 1 Ιουλίου)
2. Πληρώστε τη συμμετοχή σας για να εξασφαλίσετε τη θέση σας εδώ
3. Επιλέξτε τη διαμονή σας και κάντε ταξιδιωτικά σχέδια

Επόμενα βήματα. . . να είσαι παρουσιαστής/ομιλητής

1. Διαβάστε τις Οδηγίες Παρουσιαστή μας
2. Σχεδιάστε την περίληψή σας για μια σπουδαία ομιλία ή θέμα που θα μοιραστείτε σε ένα πάνελ
3. Υποβάλετε την πρότασή σας παρακάτω

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να φτάσετε στο συνέδριο
Το χρονοδιάγραμμα που οδηγεί στο συνέδριο συνοψίζεται παρακάτω, ελπίζουμε ότι αυτά τα βήματα που ακολουθούνται εύκολα θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε και να μην χάσετε καμία από τις καταπληκτικές ευκαιρίες που προσφέρουμε σε όλους τους συμμετέχοντες.

1. Ενημερώστε τους συναδέλφους και τους φίλους ότι θα παρευρεθείτε και κάντε τους να έρθουν μαζί σας!

2. Ανατρέξτε στη σελίδα Βοήθεια και Συνήθεις Ερωτήσεις των πόρων για να απαντήσετε σε ερωτήσεις και να είστε έτοιμοι να παρευρεθείτε.

3. Δείτε τους συνδέσμους Ταξίδια και Διαμονή που παρέχονται.
Λεπτομέρειες είναι εδώ.

4. Υποβάλετε αίτηση για ταξιδιωτική ασφάλιση και ταξιδιωτικές βίζες εάν απαιτείται. Στείλτε παρακάτω email εάν χρειάζεστε επιστολή αίτησης βίζας.
Επικοινωνήστε εδώ.

5. Προσφέρουμε μια ειδική επιλογή εκπαίδευσης δεξιοτήτων παρουσίασης, που διευκολύνεται από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Δημόσιας Ομιλίας 2021.

6. Συλλέξτε το σήμα του ονόματός σας και το υλικό του συνεδρίου κατά την εγγραφή σας ή συνδεθείτε για τις εικονικές συνεδρίες ηλεκτρονικά.

Γνωρίστε ειδικούς από τα κορυφαία μονοπάτια του κόσμου.

Οι προηγούμενοι και αναμενόμενοι συμμετέχοντες περιλαμβάνουν:

Appalachian Trail ΗΠΑ, Camino de Santiago Ισπανία, South West Coast Path UK, Jeju Olle Korea, Great Himalayan Trails Nepal, Sendero Pacifico Κόστα Ρίκα, Χείλος της Αφρικής Νότια Αφρική, Πολιτιστικές Διαδρομές Τουρκία Τουρκία, Μονοπάτια Westfjord Ισλανδία, Bruce Trail Canada, Τρανς Καριόκα Βραζιλία, Bibbulmun Track Αυστραλία, Μονοπάτια Tottori Ιαπωνία, Μεγάλο μονοπάτι της Βαϊκάλης Ρωσία, και πολλά άλλα γνωστά μονοπάτια από την Ευρώπη, την Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

WORL D TRAILS NETWORK

Το World Trails Network είναι μια παγκόσμια μη κερδοσκοπική ένωση που δεσμεύεται για τη βιωσιμότητα και την απόλαυση των μονοπατιών του κόσμου για όλους τους ανθρώπους, μέσω ενός δυναμικού διεθνούς δικτύου οργανισμών και ατόμων.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

 

Γιατί να παρακολουθήσετε τη διάσκεψη;

[{wpml_trans_unit_1_0_29_0_1_-1_0} css=”{wpml_trans_unit_1_0_29_0_1_-1_1}” font_family=”{wpml_trans_unit_1_0_29_0_1_-1_2}” font_size=”{wpml_trans_unit_1_0_29_0_1_-1_3}” font_weight=”{wpml_trans_unit_1_0_29_0_1_-1_4}” line_height=”{wpml_trans_unit_1_0_29_0_1_-1_5}”]Αυτό το 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Διαδρομών θα βοηθήσει στη διαμόρφωση παγκόσμιων προτεραιοτήτων για μονοπάτια για την επόμενη δεκαετία, καθώς βασίζεται στα προηγούμενα επιτεύγματά του. Γίνετε μέρος της δράσης μονοπατιών![/{wpml_trans_unit_1_0_29_0_1_-1_0}]
Βασικοί λόγοι για να παρακολουθήσετε αυτό το σημαντικό συνέδριο μονοπατιών.

Δικτυωθείτε και δημιουργήστε παγκόσμιες συνεργασίες – μάθετε από ειδικούς και μοιραστείτε τις γνώσεις σας και την τεχνογνωσία σας.

Τα βασικά θέματα περιλαμβάνουν – βέλτιστες πρακτικές, βιωσιμότητα, τουρισμό περιπέτειας, αστικά μονοπάτια, προσκυνήματα, φύση, νέες τάσεις και έρευνα.

Αειφόρα μονοπάτια – βοηθήστε τα μονοπάτια να ενισχύσουν τη συμβολή τους στην κοινωνία, τον τουρισμό και τις αγροτικές οικονομίες.

Καλό για τη σταδιοδρομία σας και την οργάνωση του μονοπατιού σας.

Αποκτήστε νέες έννοιες και ιδέες – για να τις εφαρμόσετε στην εργασία σας και να προβάλετε το έργο του οργανισμού σας.

Αναπτύξτε την επιτυχία της διαδρομής σας – παρακινήστε τον οργανισμό ή την ομάδα σας με γνώσεις που έχετε αποκτήσει.

Προβάλετε την τελευταία σας δουλειά στο μονοπάτι – κερδίστε προβολή και αλληλεπιδράστε με άλλους σημαντικούς και παθιασμένους αντιπροσώπους.

σημαντικότερα στιγμιότυπα του

συνεδρίου που δεν πρέπει να χάσετε

[{wpml_trans_unit_1_0_31_0_1_-1_0} css=”{wpml_trans_unit_1_0_31_0_1_-1_1}” font_family=”{wpml_trans_unit_1_0_31_0_1_-1_2}” font_size=”{wpml_trans_unit_1_0_31_0_1_-1_3}” font_weight=”{wpml_trans_unit_1_0_31_0_1_-1_4}” line_height=”{wpml_trans_unit_1_0_31_0_1_-1_5}”]Έχουμε ένα εκτενές πρόγραμμα για 4 ημέρες με επιπλέον εκδηλώσεις πριν και μετά το κύριο συνέδριο.[/{wpml_trans_unit_1_0_31_0_1_-1_0}]

Trail Flags – Τελετή Έναρξης

Φέτος, κάθε οργανισμός μονοπατιού που παρευρίσκεται καλείται να υψώσει τη δική του, ειδικά σχεδιασμένη σημαία μονοπατιού στην τελετή έναρξης. Κυματίστε τη σημαία σας στα κεντρικά γραφεία του μονοπατιού σας κατά την επιστροφή στο σπίτι. Παραγγείλετε τη σημαία σας έως την 1η Ιουνίου 2022 εδώ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 26 Σεπτεμβρίου 2022

Islands & Trails – Special Session

Αναμένουμε 25 διαφορετικούς νησιωτικούς προορισμούς που έχουν μονοπάτια για να συμμετάσχουν στο συνέδριο, να μάθουν ο ένας από τον άλλο και να μοιραστούν βέλτιστες πρακτικές για την προώθηση και το μάρκετινγκ μονοπατιών σε νησιά. Βεβαιωθείτε ότι το νησί σας αντιπροσωπεύεται.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26 Σεπτεμβρίου 2022

Βιβλίο Πηγής Συνεδρίου

Αυτή η ειδική δημοσίευση είναι μια ευκαιρία να μοιραστείτε γνώσεις ή μια περίληψη της παρουσίασής σας με όλους τους συμμετέχοντες ή να διαφημίσετε τα μονοπάτια ή τα προϊόντα σας σε ένα παγκόσμιο κοινό. Κάντε αίτηση εδώ για να διαφημιστείτε.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 26 Σεπτεμβρίου 2022

Ταξίδια μονοπατιών

Τα μονοπάτια μας είναι ο τέλειος τρόπος για να εξερευνήσετε τον προορισμό του οικοδεσπότη μας και να δημιουργήσετε διαρκείς συνδέσεις με άλλους ειδικούς στα μονοπάτια. Τα ταξίδια πραγματοποιούνται πριν από τις εργασίες του συνεδρίου. Τα δρομολόγια και το κόστος θα δημοσιευθούν έως τις 20 Απριλίου 2022. Διαβάστε περισσότερα. . .

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 18 – 25 Σεπτεμβρίου 2022

Trail Ambassadors Gathering

Έχουμε μια αφοσιωμένη ομάδα Πρεσβευτών του World Trails – Αναδυόμενων Ηγετών, οι οποίοι θα συγκεντρωθούν πριν από το συνέδριο από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2022. Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία για νέους που ξεκινούν σε μονοπάτια που επιθυμούν να υποστηρίξουν μονοπάτια στην περιοχή τους.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 23 – 25 Σεπτεμβρίου 2022

Πρεμιέρα του Trails Film Festival

Το World Trails Film Festival – Trails Film είναι το μοναδικό φεστιβάλ στο είδος του που επικεντρώνεται στην αφήγηση μοναδικών ιστοριών μονοπατιών, από την ιστορία στην περιπέτεια, από το αργό ταξίδι έως τα εμπνευσμένα ταξίδια. Εστιάζουμε στην πολιτιστική πολυμορφία. Υποβάλετε τις ταινίες σας για συμμετοχή εδώ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 29 Σεπτεμβρίου 2022

Εργαστήρι για τα μονοπάτια με πράσινη σημαία

Μάθετε για το σύστημα αξιολόγησης και διαπίστευσης των μονοπατιών της Διεθνούς Πράσινης Σημαίας που χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της ποιότητας των μονοπατιών στον προορισμό υποδοχής και σε άλλες χώρες. Αυτό είναι ένα εκπαιδευτικό εργαστήριο 2 ημερών.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 30 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 2022

Έκθεση Διαδρομών & Αφίσας

Τα μονοπάτια καλούνται να εκθέσουν αφίσες και διαφημιστικό υλικό.

Για εκείνα τα μονοπάτια που συμμετέχουν στο εικονικό πρόγραμμα, διατίθενται θέσεις βίντεο και προηχογραφημένων παρουσιάσεων.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 26 – 30 Σεπτεμβρίου 2022

Μονοπάτι Εκδρομές στη Σκιάθο

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου προσφέρονται διάφορα τοπικά μονοπάτια και περιπέτειες.

Επιλέξτε από μια ποικιλία ημερήσιων μονοπατιών στην περιοχή. Υπάρχουν ατελείωτες δραστηριότητες και ευκαιρίες για να εξερευνήσετε τον προορισμό του μονοπατιού.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 29 Σεπτεμβρίου 2022

Κάλεσμα για ηχεία!

Πρόσκληση για ηχεία

[{wpml_trans_unit_1_0_36_0_1_-1_0} css=”{wpml_trans_unit_1_0_36_0_1_-1_1}” font_family=”{wpml_trans_unit_1_0_36_0_1_-1_2}” font_size=”{wpml_trans_unit_1_0_36_0_1_-1_3}” font_weight=”{wpml_trans_unit_1_0_36_0_1_-1_4}” line_height=”{wpml_trans_unit_1_0_36_0_1_-1_5}”]Μοιραστείτε τις γνώσεις και την έρευνά σας, τα έργα σας και τον ενθουσιασμό σας για μονοπάτια.[/{wpml_trans_unit_1_0_36_0_1_-1_0}]

Εάν κατασκευάζετε, σχεδιάζετε, σχεδιάζετε ή εμπορεύεστε μονοπάτια, προσφέρετε εθελοντικά, καθοδηγείτε ή οδηγείτε μια πρωτοβουλία κοινοτικών μονοπατιών – τότε αυτό το παγκόσμιο συνέδριο είναι η πλατφόρμα
όπου μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για όσα συμβαίνουν σε μονοπάτια σε όλο τον κόσμο. Είναι επίσης το φόρουμ όπου μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώση και την εμπειρία σας με άλλους.

Υποβάλετε μια παρουσίαση ή πρόταση ομιλίας. Αναζητούμε δυναμικούς ηγέτες σκέψης, εμπειρογνώμονες και εξίσου εμπνευσμένους λάτρεις με σχετικές γνώσεις και μελέτες περιπτώσεων για να πυροδοτήσουν τη δράση και τη δικτύωση σε όλο το χώρο του μονοπατιού.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΗΤΩΝ & ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Θεματικές ροές και θέματα συνεδρίων

[{wpml_trans_unit_1_0_37_0_1_-1_0} css=”{wpml_trans_unit_1_0_37_0_1_-1_1}” font_family=”{wpml_trans_unit_1_0_37_0_1_-1_2}” font_size=”{wpml_trans_unit_1_0_37_0_1_-1_3}” font_weight=”{wpml_trans_unit_1_0_37_0_1_-1_4}” line_height=”{wpml_trans_unit_1_0_37_0_1_-1_5}”]Οι παρουσιάσεις θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που διασταυρώνονται με ίχνη παραμυθιών στο μέλλον.[/{wpml_trans_unit_1_0_37_0_1_-1_0}]

Τα μονοπάτια σήμερα δεν αφορούν πλέον μόνο τεχνικές κατασκευής και σχεδιασμό. Τα μονοπάτια διασταυρώνονται με τα πάντα, από τον τουρισμό και την υγεία, μέχρι τον αθλητισμό και την πνευματικότητα. Οι διαφορετικές θεματικές μας ροές επιτρέπουν τη διεξαγωγή μιας ευρείας σειράς θεμάτων και συζητήσεων, καθώς σχεδιάζουμε συλλογικά ίχνη προς το μέλλον.

Τα αειφόρα μονοπάτια είναι βασική αναγκαιότητα σε όλο τον κόσμο. Μάθετε για τις βέλτιστες πρακτικές, τις καινοτόμες λύσεις και τα εμπνευσμένα έργα. . .
και μοιραστείτε τις γνώσεις σας με ένα παγκόσμιο κοινό.

Τα θεματικά μονοπάτια περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Βιωσιμότητα
  • Κατασκευή, σχεδιασμός και σχεδιασμός μονοπατιών
  • Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης
  • Παρακολούθηση και συντήρηση
  • Αξιολογήσεις διαδρομής και διαπίστευση
 • Αθλητισμός
  • MTB και ποδηλατικά μονοπάτια
  • Trail running και εκδηλώσεις
  • Μονοπάτια πολλαπλών χρήσεων
 • Φύση
  • Βιοποικιλότητα και άγρια ζωή
  • Σύνδεση και διατήρηση της φύσης
 • Πολιτισμός
  • Προσκυνηματικές διαδρομές, πολιτιστικές διαδρομές
  • Πνευματικότητα και εμπειρίες
 • Τεχνολογία:
  • Χάρτες και πλοήγηση
  • Εφαρμογές πληροφοριών και παρακολούθηση
  • Ψηφιοποίηση μονοπατιών
 • Υγεία
  • Ευεξία, ψυχική υγεία
  • Ενσωμάτωση των φυσικών συνταγών
 • Η γνώση
  • Έρευνα, γνώσεις από τον ακαδημαϊκό χώρο, εργασία με δεδομένα διαδρομής
 • πόλεις
  • Αστικά μονοπάτια
  • Κινητικότητα και πράσινες πόλεις
 • Χρηματοδότηση
  • Μοντέλα χρηματοδότησης, κοινοτικές λύσεις
  • Συνδρομές και συγκέντρωση κεφαλαίων
 • Την αλλαγή του κλίματος
  • Offsets, μειώνοντας τις εκπομπές άνθρακα
  • Έργα αποκατάστασης
 • Νέες Τάσεις
  • Απαιτήσεις και ανάγκες νέων χρηστών
  • Αναδυόμενες ομάδες χρηστών
 • Εμπορία:
  • Δημιουργήστε την αφήγηση της διαδρομής σας, κοινωνικοί επηρεαστές, φτάστε σε νέες αγορές
 • Κοινότητες
  • Εθελοντές, νέοι πρεσβευτές μονοπατιών
  • Ένταξη, ποικιλομορφία, ισότητα, εκπαίδευση και προβολή
 • Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
  • Αφήγηση, ταινία, βιβλία και φωτογραφία
 • Ειρήνη
  • Μονοπάτια που συνδέονται με ειρήνη και διασυνοριακά έργα
 • Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Διαδρομές μάρκετινγκ προορισμού και τουρισμός
  • Ετοιμότητα διαδρομής, οδηγοί και υπηρεσίες
 • Μονοπάτια και νησιά
  • Ένα ειδικό θέμα για το συνέδριο του 2022, καλώντας όλους τους νησιωτικούς προορισμούς να συμμετάσχουν
 • Εργαστήρια
  • Αξιολογήσεις και παρακολούθηση μονοπατιών, σήμανση και σχεδιασμός μονοπατιών

Σχέδιο προγράμματος συνεδρίων
Ένα γεμάτο πρόγραμμα εκδηλώσεων ανοίγει και κλείνει το συνέδριο.

Το παρακάτω πρόγραμμα εκδηλώσεων είναι σε προσχέδιο και υπόκειται σε αλλαγές. Αναμένουμε να παραμείνουν οι ώρες και οι συνολικές θεματικές συνεδρίες, ωστόσο μπορεί να προκύψουν κάποιες αλλαγές εδώ και εκεί. Ένα ενημερωμένο και τελικό πρόγραμμα, με λεπτομέρειες για όλες τις παρουσιάσεις, θα δημοσιευθεί στις αρχές Αυγούστου 2022.

Εάν βλέπετε σε κινητό, κάντε κύλιση δεξιά παρακάτω –

Εγγραφείτε για Αξέχαστα Διαδρομές!

Ταξίδια μονοπατιών
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μάθετε για μονοπάτια και να συνεργαστείτε με ειδικούς στα μονοπάτια, παρά σε ένα μονοπάτι.

Αυτά τα ταξίδια έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ξεκλειδώνουν βαθιά δικτύωση, ισχυρές ιδέες και αξέχαστες εμπειρίες σε μικρές ομάδες.

Υπάρχει μια ποικιλία από μονοπάτια με ελαφρώς διαφορετικά θέματα που προσφέρονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Αξιοποιήστε στο έπακρο το ταξίδι σας στην Ελλάδα εξερευνώντας τα όμορφα μονοπάτια της. Αυτά τα ταξίδια διευθύνονται από μέλη των ομάδων εργασιών του World Trails Network και κάθε ταξίδι θα εξερευνά συγκεκριμένα θέματα.

Δεν έχω πάει ποτέ σε συνέδριο που είχε τόσες πολλές επακόλουθες συνεργασίες.
Αυτό το συνέδριο είναι απαραίτητο για τους επαγγελματίες και τους λάτρεις των μονοπατιών.

Δημιούργησα απίστευτα ουσιαστικές συνδέσεις.

– Ρήγας Ζαφειρίου, Συμμετέχοντας στο 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Διαδρομών,
Σαντιάγο ντε Κομποστέλα – 2018

Επιλογές εγγραφής
Όταν εγγραφείτε, μπορείτε να επιλέξετε να συμμετάσχετε με διάφορους τρόπους στο συνέδριο.

Κάντε μια παρουσίαση, εκθέστε μια αφίσα, υποβάλετε μια ταινία στο Trails Film – World Trails Film Festival, γίνετε εθελοντής ή σκεφτείτε να γίνετε μέλος του World Trails Network και λάβετε προνόμια συνεδρίων.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ – EARLY BIRD SPECIAL (Πληρωμή πριν από την 1η Ιουλίου 2022)
Μέλη του World Trails Network: 85,00 CHF (Ελβετικό Φράγκο)
Μη μέλη: 110,00 CHF (Ελβετικό Φράγκο)

Μετά την 1η Ιουλίου 2022 το κόστος συμμετοχής θα είναι:
Μέλη του World Trails Network: 110,00 CHF (Ελβετικό Φράγκο)
Μη μέλη: 140,00 CHF (Ελβετικό Φράγκο)

Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Καφές και τσάι στα διαλείμματα
Βραδιά υποδοχής καλωσορίσματος
Δείπνο συμποσίου
Δείπνο λήξης
Πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου
Εκδρομές στα τοπικά μονοπάτια της Σκιάθου
Μια σειρά από συναρπαστικές ευκαιρίες δικτύωσης

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Μέλη του World Trails Network: Δωρεάν
Μη μέλη: 35,00 CHF (Ελβετικό Φράγκο)

Give a Presentation

Οι παρουσιάσεις γίνονται δεκτές με βάση τη συμβολή τους στο πρόγραμμα. Η εγγραφή δεν σημαίνει ότι η παρουσίασή σας θα γίνει αυτόματα αποδεκτή.

Exhibit a Poster

Ο χώρος για εκθέσεις αφίσας είναι περιορισμένος, κάντε αίτηση έγκαιρα για έναν από τους διαθέσιμους κουλοχέρηδες, υπάρχει χρέωση για οποιαδήποτε εκτύπωση κάνουμε για λογαριασμό σας.

Submit a Film

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Trails.Film – World Trails διανύει τώρα τη 2η χρονιά του και υπόσχεται να βασιστεί στην εναρκτήρια επιτυχία του. Λαμβάνουμε υπόψη όλες τις ταινίες που αφηγούνται τη μοναδική ιστορία των μονοπατιών.

Volunteer

Γίνετε εθελοντής πριν από το συνέδριο και λάβετε έκπτωση εγγραφής. Αναζητούμε εθελοντές γνώστες των Αγγλικών και εξοικειωμένων με την επικοινωνία.

History of the Conference

Το World Trails Conference βρίσκεται στο επίκεντρο των θετικών επιπτώσεων που έχουν τα μονοπάτια σε όλο τον κόσμο. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να διαβάσετε την ιστορία του συνεδρίου.

Network Membership Options

Μέσω του World Trails Network, η παγκόσμια κοινότητα μονοπατιών έχει έναν χώρο να ενωθεί ως συλλογικότητα και να επηρεάσει τα μονοπάτια τοπικά και σε όλο τον κόσμο.


Η φιλοξενία του Δήμου Σκιάθου και των χορηγών μας στην Ελλάδα και όχι μόνο, καθιστούν δυνατή την πραγματοποίηση αυτού του συνεδρίου.

Πιστεύουμε ότι ο αντίκτυπος του 8ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Διαδρομών θα γίνει αισθητός παγκοσμίως και στο έδαφος για μονοπάτια, μέσω της σε βάθος ανταλλαγής γνώσεων, της δημιουργικής συνεργασίας και της διεθνούς δικτύωσης.

– Galeo Saintz, International Chair
World Trails Network

 

Back To Top